cncautomotive
I have recently got an ICD liteTLA dash, I can see the device and read a calibration from it but I am unable to send one. I have tried on 3 laptops with different versions of windows and different versions of PI toolset and they all give me the same error. Is there any pointers towards what would be causing this issue???  92579503_2803016209767951_5241028529793007616_o.jpg 
Quote 0 0
littleozfella
Hi,
   It would be more helpful if you posted a screenshot of your error message.. In the top right corner where you click the icon to send the file, can you see a message like the one attached?
error.png  If you see this, click on the error and the system will tell you what the error is, double click on that message and the system will take you to the error.   What version of Toolset and what Metadata and Variant do you have, if you are trying to send an advanced setup to a Lite dash that will also fail, this is where the error message is important.
Cheers
Quote 0 0
RobF

As Mick said, if you screenshot the error you are getting it may help us advise. 

I have had instances were no errors are shown and the send still fails, this can be caused by channel units being set at a default value the ICD can’t process. 

If you’ve got some CAN streams defined, check all the channel units in there especially if you’ve done a DBC import. 


Lastly, check your firewall etc set it to allow all connections to Toolset 

Quote 0 0
cncautomotive
Hi, no error is reported and I cannot even send the identical file back to the dash. Here is a vid of what it does, I have dissabled all firewalls and anti virus software I can find.
https://www.facebook.com/a8f1f767-d177-4950-86c1-5ac048b589aa

Is there someway I can reset the dash to factory settings?

thanks
Quote 0 0
cncautomotive
158639371563081507687.jpg  15863937521881309211946.jpg 
Quote 0 0
G&G Motorsport
When you say can't send, what does this mean? 
Does the sending dialog open and then hang? Or do you get nothing? 

When I have encountered sending issues it is most likely firewall settings or Antivirus software. 

Do you know the history of the ICD Lite? 
Quote 0 0
cncautomotive
Once I click the send button, a window pops up with a progress bar. The bar starts traveling across (green in colour) then jumps to the end to the end with the bar changing to red and says send failed. Originally the dash came from a racing yacht and was part of a network of other dashes (one per crew position). it was removed due to glare issues 
Quote 0 0
G&G Motorsport
Sounds very odd. It really does sound like a firewall setting. Or maybe there is something a little funky with the fw on the display. 
Quote 0 0
littleozfella
You have very very old metadata, we are up to ver14, Ver 3 won't work with this version of toolset I am sure, you will need maybe ver 4 or less, or update the system
Also to be sure, this is an open ICD, nor Porsche cup or other series system??

cheers
Quote 0 0
RobF
Its not a locked ICD Lite which is pretty uncommon, just very old firmware. Ive given Casey some newer versions to try so hopefully that will get him sorted and back up and running.

Jumping straight to the latest 12.0.3 didnt work so will have to work back through previous releases. 
Quote 0 0